Fruity Strawberry Heart

Rakan blogger :D

Total Pageviews

Type your email, thank you :)

Saturday, December 8, 2012

BIRTHDAY GIRL!!!

HaPpY bIrThDaY tO yOu ~~~ HaPpY bIrThDaY tO yOu ~~~ HaPpY bIrThDaY tO ANIS ADRINA ~~~ HaPpY bIrThDaY tO yOu ~~~

Assalamualaikum blogger! Hey jom nyanyi lagi untuk birthday girl ni? Hahaha ~~ Okay well, happy birthday again anis. Memang tak sangka boleh berbaik setelah hampir setahun tak bertegur? Oh wait, tak pernah kot macam ni. Macam budak pun ada, okay memang budak pun time tu kan. Buang yang keruh, amek yang jernih lah eh :') So, sorry sangat no present sebab kita pun tak jumpa :( Next time, insaAllah kita jumpa and hang out together! Yang penting nak belajar dari anis, macam mana nak buat chocolate cake! Hahaha memang dah lama nak mintak recipe tapi keadaan yang tak mengizinkan, sorry :/ and dua dua ego kan, bagusssss............. -.- Kkk, and semoga panjang umur eh, study well... Jangan give up, if ada problem. We can share together, inshaAllah.. As long as you happy, then i pun happy.. So, taktahu nak cakap apa sebenarnya. Chiow and stay pretty. Be strong eh!! Figthing, go! K, assalamualaikum :')

2 comments:

  1. waaah, Thank you sayang! sorry baru perasan :O haha terharunyaaa. y u no tell me about this blog post ??

    ReplyDelete
  2. Hehehe sorry, saje buat surprise :D

    ReplyDelete