Fruity Strawberry Heart

Rakan blogger :D

Total Pageviews

Type your email, thank you :)

Tuesday, August 13, 2013

Selamat hari raya aidilfitri


Assalamualaikum blogger, makcik pakcik, atok nenek, kakak abang semua. Temui syawal lagi, terima kasih Ya Allah, perginya ramadhan dengan tangisan ahli kubur. Di sini saya wakilkan diri dan keluarga, ingin memohon maaf atas segala kesilapan kesalahan sebelum sebelum ni. Maaf di pinta, ku susun sepuluh jari atas dosa-dosa yang dulu. Harap di maafkan, and korang semua jangan lupa datang rumah ye! Rumah sentiasa terbuka untuk tetamu. Hehehe again, selamat hari raya maaf zahir & batin :)

                                                                                                     sweet blogger, bella 

Saturday, December 8, 2012

BIRTHDAY GIRL!!!

HaPpY bIrThDaY tO yOu ~~~ HaPpY bIrThDaY tO yOu ~~~ HaPpY bIrThDaY tO ANIS ADRINA ~~~ HaPpY bIrThDaY tO yOu ~~~

Assalamualaikum blogger! Hey jom nyanyi lagi untuk birthday girl ni? Hahaha ~~ Okay well, happy birthday again anis. Memang tak sangka boleh berbaik setelah hampir setahun tak bertegur? Oh wait, tak pernah kot macam ni. Macam budak pun ada, okay memang budak pun time tu kan. Buang yang keruh, amek yang jernih lah eh :') So, sorry sangat no present sebab kita pun tak jumpa :( Next time, insaAllah kita jumpa and hang out together! Yang penting nak belajar dari anis, macam mana nak buat chocolate cake! Hahaha memang dah lama nak mintak recipe tapi keadaan yang tak mengizinkan, sorry :/ and dua dua ego kan, bagusssss............. -.- Kkk, and semoga panjang umur eh, study well... Jangan give up, if ada problem. We can share together, inshaAllah.. As long as you happy, then i pun happy.. So, taktahu nak cakap apa sebenarnya. Chiow and stay pretty. Be strong eh!! Figthing, go! K, assalamualaikum :')

Saturday, April 9, 2011

For my future husband



1. All I care about is being with you forever.
2. All the gold and diamond in the world are not enough to buy the love I have for you.
3. God created you for just for me.
4. I am addicted to your love.
5. I am crazy about you.
6. I cannot live without you.
7. I cannot stop thinking about you.
8. I did not mean to hurt your feelings.
9. I do not want to wake up from this wonderful dream with you.
10. I feel safe when I am with you.
11. I get lost in ecstasy when you make love to me.
12. I have finally discovered true love – you.
13. I love talking to you.
14. I love the way you make love to me.
15. I miss your hugs and kisses when we are apart.
16. I thank God for the day he brought you into my life.
17. I want to spend forever with you.
18. I will give anything to be with you.
19. I will give you my heart, my body, and my soul.
20. I will go with you to the ends of the world as long as you keep loving me.
21. I will rather be broke than trade your love for a million dollars.
22. I will travel a thousand miles to be with you.
23. I wish God had brought you to me sooner.
24. If anything happens to you, I will go crazy.
25. If I could I would make love to you a thousand times.
26. If I had to live life over again, I would live it with you.
27. If loving you is a sin, then let me be guilty.
28. If our love is blind, then I never want it to see the light of day.
29. Life without you will be like going to sleep and never having sweet dreams.
30. Loving you feels like heaven.
31. Loving you has made life even sweeter.
32. Loving you has made my life so full of joy and happiness.
33. My heart cries when we are apart.
34. You are my love, my heart, and my life.
35. No man has loved me the way you love me.
36. Nothing will ever stop me from loving you.
37. Ooh sweetie, you are so good to me.
38. Your warm hugs and your tender kisses are more precious than gold.
39. Talking to you is like sipping the most delicious wine – I want it to last forever.
40. The times we spend together are like precious gems that money cannot buy.
41. Time stops when you hold me in your arms.
42. When I am with you, my troubles seem to melt away.
43. When I look at you I see a man that I find irresistible.
44. Words are not enough to express how much I love you.
45. You are my prince.
46. You are my soul mate.
47. You are the most important person in my life.
48. You are the music that makes my heart sing.
49. You are the only man I ever want in my life.
50. You are the other half that makes me feel whole.
51. You are the perfect man for me.
52. You are the sweetest man I know.
53. You bring nothing but love, peace, joy, and happiness to my soul.
54. You bring so much joy and happiness to my life.
55. You love me gently.
56. You make me feel like a woman.
57. You make me feel so good I want to kiss you from your head to your toe.
58. You make me want you more each day.
59. You treat me like a princess and I love you with all my heart.
60. Your are the kindest man I know.
61. Your caring words touch the deepest part of me.
62. Your hugs and kisses melt my heart like chocolate ice cream on a warm summer day.
63. Your kisses are like warm chocolate on a cold winter night.
64. Your kisses are so good I feel tingles all over.
65. Your love is like a solid rock that will never break.
66. Your love is so good I can’t get away even if I wanted to.
67. Your love warms my heart like the glow of a candle light in a midsummer night’s dream.
68. Your loving whispers in a moon-lit night are like soothing wine, they put me in the mood.
69. Your smile is so comforting it makes my tears go away.
70. Your gentle touch sends chills up and down my spine.

Sunday, April 3, 2011

Perasaan,

Go to hell. Sebenarnya hati kau cukup rasa sedih. Aku terasa seperti menjadi seorang pembunuh. Yang aku bunuh adalah hati dan perasaan cinta aku terhadap dia. Aku harus belajar melupakan dia. Harus belajar menerima bahawa cinta terlarang ini tidak akan membawa ke mana mana! CINTA itu akan menjadi indah apabila ada kasih sayang, kesetiaan dan rindu. Sayang sekali aku tidak punya itu semua. hati aku kosong! Aku tidak tahu erti cinta aku terhadap dia yang bernama lelaki itu. Definisi cinta aku terlalu abstrak, sukar di fahami. Hari demi hari, hidup aku ini sudah tiada indahnya lagi. Lelaki itu tidak ingin bersikap pesimis, satu sikap yang amat merugikan. Tetapi pertahanan diri aku semakin roboh. Pernah suatu malam aku terbangun, lantas mendapati aku melihat bulan dan bintang sunggu indah sekali ciptaan tuhan tetapi pandangan aku kabur, masih tetap kosong dan dingin. Aku sedih.
Aku benci dia. Aku memang tidak dapat lupakan kenangan lalu. Bertahun aku bersendirian, siapa kata aku sukakan kesepian ini? Kesepian ini amat menghimpit dia. Terkadang aku menangis sendiri, ingin keluar dari kesepian ini, ingin gembira seperti dahulu. tapi aku tak mampu. Bagaimana lagi aku harus lakukan? Aku buntu dengan semua ini. Tekanan menemani aku setiap detik. Tangisan mulai membasahi pipi, akhirnya aku tewas jua di himpit kenangan lalu. Patut kah aku mengingati? TIDAK. Dia sedang bahagia, bahagia bagaikan bintang menyinari bulan. Terkadang aku rasa, aku seperti seorang yang tiada hala tuju. Aku sedih, aku sunyi :( kadang kadang tuhan memberi sinar kebahagiaan tetapi sinar itu datang seperti tidak ikhlas. Hanya sekadar isyarat untuk tabah kan diri. Terima kasih Ya Allah.